Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Hong Kong

Dine at Regal Riverside Hotel Restaurants

Culinary

Ostvarite keš-bek od 6% kada potrošite HKD 300 ili više u restoranima Regal Riverside Hotela koji su obuhvaćeni ponudom.

Regal Riverside Hotel je centar gastronomije i noćnog provoda, a nudi fin izbor od 10 odličnih mjesta za objedovanje i 2 vrhunska bara pod istim krovom. Od večere uz svijeće do gurmanskog sušija, od kantonskih delicija do krigle piva s prijateljima, hotel ima nešto za svačiji ukus.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Ponuda važi samo u restoranima u Regal Riverside Hotelu prilikom potrošenog pojedinačnog neto iznosa od HKD 300 ili više. Gosti mogu da ostvare keš-bek i do HKD 180. Ponuda je ograničena na tri povraćaja novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Važi samo za kupovinu obavljenu u HKD. Restorani u Regal Riverside Hotelu koji su obuhvaćeni ponudom: Aji Bou Izakaya, Avanti Pizzeria, Carnival Bar, Dragon Inn, L'eau Restaurant, Regal Court, Regal Terrace, Scene Bar i Vi. Klijenti moraju da izvrše avansno plaćanje u celosti odgovarajućom Mastercard karticom. Plaćanja izvršena preko trećeg lica neće biti kvalifikovana za ovu ponudu. Ponuda se ne može kombinovati sa drugim promocijama, vaučerima, ponudama i karticama za popuste. U slučaju spora, Regal Riverside Hotel zadržava pravo da naplati kaznu i donese konačnu odluku. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.