Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Singapur

Studio M Singapore

Travel

Potrošite SGD 500 ili više u Studiju M u Singapuru i dobićete keš-bek od SGD 25.

Studio M je prvi dizajnerski hotel u Singapuru koji je u potpunosti nadahnut potkrovljem, a može se pohvaliti elementima životnog stila na svim javnim prostorima, uključujući otvoreni tropski dio sa manjim bazenima i velikim bazenom dugačkim 25 metara, teretanu na otvorenom i odjeljak za hranu i piće – MEMO. Ovaj stilizovani hotel nudi izuzetnu priliku da pobjegnemo na odmor ili za poslovni boravak u čuvenoj četvrti Robertson Quay.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom.

Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana. Važi samo za kupovinu obavljenu u SGD. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda.