Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Tajland

Baan Ying Original Siam Kitchen

Culinary

Potrošite THB 2000 ili više u restoranu Baan Ying Original Siam Kitchen i dobićete keš-bek od THB 200.

Ovaj restoran osnovao je Baan Jing 1999. godine kao malo mjesto na Sijamskom trgu u Bangkoku, kada je pripremao jela prema porodičnim receptima i tako udovoljavao potrebama Tajlanđana kojima je nedostajala domaća hrana. Kada se prema gostima ophodi kao prema porodici, lijepa riječ se brzo čuje. Danas se Baan Ying sastoji od sedam restorana na najboljim lokacijama u Bangkoku. Ono što je i dalje isto jeste pravi ukus tajlandske domaće kuhinje koja se servira gostima iz čitavog svijeta.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Ponuda se ne može kombinovati sa drugim promocijama, vaučerima, ponudama i karticama za popuste. Ponuda važi u restoranima Baan Ying koji su obuhvaćeni ponudom (Siam Center, Silom Complex, Central World, Terminal 21, Mega Bangna IKEA i Central Plaza Grand Rama 9). Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.