Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

UAE

Ted Baker

Shopping

Ostvarite keš-bek od 10%, maksimalno do AED 80, za svaku kupovinu u iznosu od AED 650 ili više u prodavnici Teda Bejkera.

Ted Bejker pravi kvalitetnu modnu odjeću i aksesoare sa idealnim spojem dizajna, kvaliteta i cijene bez ustupaka, uz obilato nadahnuće Tedovog jedinstvenog smisla za humor i stil. Od samog početka Ted Bejker je imao veoma jasan i odlučan fokus na kvalitet, pažnju poklonjenu detaljima i čudan smisao za humor.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Keš-bek se može dobiti samo prilikom kupovine u prodavnicama Ted Bejker UAE. Važi samo za kupovinu obavljenu u AED. Keš-bek se ne može dobiti za kupovinu Ted Bejker gift karticom niti u koncesijama ove kompanije.

Maksimalni keš-bek koji se može ostvariti ograničen je na AED 80. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.