Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Online Offers

24S

Shopping

Potrošite EUR 500 ili više u 24S, i dobićete keš-bek od EUR 50

24S je ponosni član grupacije Louis Vuitton Moet Hennessy LVMH. Oživljavajući duh Pariza putem ekskluzivnog onlajn šopinga, 24S nudi izbor od preko 300 modnih brendova i brendova za njegu, od najfinijih raskošnih firmi do perspektivnijih kreatora, uključujući i LVMH nagradu za talenat koji obećava. 24S je i ekskluzivni onlajn partner modnih kuća Louis Vuitton, Dior, Celine i Moynat.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja onlajn i ne važi za kupovinu u objektu. Ponuda nije važeća prilikom drugih načina plaćanja, na primjer digitalni novčanici i agregatori plaćanja. Važi za pojedinačnu kupovinu od EUR 500 ili više na www.24s.com/en-fr, uključujući poreze i poslije svakog popusta.

Važi samo za kupovinu obavljenu u eurima i ne odnosi se na kupovinu u bilo kojoj drugoj valuti dostupnoj na veb-sajtu 24S. Pojedinačne kupovine podijeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.