Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Španija

FURLA

Shopping

Potrošite EUR 300 ili više u FURLI i dobićete keš-bek od EUR 30.

Furla je originalni inkluzivni luksuzni brend koji je definisao kategoriju prije više od 90 godina. Furlu je osnovao Aldo Furlaneto u Bolonji 1927. godine i danas je to jedini globalni brend sa italijanskim nasljeđem u svojoj kategoriji. Visokokvalitetni modni detalji kuće Furla ističu se po svom italijanskom stavu prema životu. Zahvaljujući upotrebi ekskluzivne kože i primjeni najnovijih tehnologija, Furla nudi savremenu vrstu luksuza.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.

Važi samo za kupovinu obavljenu u eurima. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Posebne lokacije na kojima je ponuda dostupna: FURLA MADRID (Calle de Serrano, 46, Madrid), i FURLA BARSELONA (Paseo de Gracia 59, Barcelona).