Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Hong Kong

Dine at Regal Kowloon Hotel Restaurants

Culinary

Ostvarite keš-bek od 6% kada potrošite HKD 500 ili više u restoranima Regal Kowloon Hotela koji su obuhvaćeni ponudom.

Krenite na kulinarski put oko svijeta u našim šik i stilizovanim hotelskim restoranima koji nude različite izbore, od savremenih američko-italijanskih specijaliteta do autentičnih kantonskih delicija, osvježavajućih koktela i bogate zakuske od morskih plodova iz čitavog svijeta.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Ponuda važi samo u restoranima u Regal Kowloon Hotelu koji su obuhvaćeni ponudom, prilikom potrošenog pojedinačnog neto iznosa od HKD 500 ili više. Gosti mogu da ostvare keš-bek i do HKD 600. Ponuda je ograničena na tri povraćaja novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Važi samo za kupovinu obavljenu u HKD. Restorani u Regal Kowloon Hotelu koji su obuhvaćeni ponudom: Cafe Allegro, Regal Court, Mezzo i V bar & lounge. Klijenti moraju da izvrše avansno plaćanje u cjelosti odgovarajućom Mastercard karticom. Plaćanja izvršena preko trećeg lica neće biti kvalifikovana za ovu ponudu. Ponuda se ne može kombinovati sa drugim promocijama, vaučerima, ponudama i karticama za popuste. U slučaju spora, Regal Kowloon Hotel zadržava pravo da naplati kaznu i donese konačnu odluku. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.