Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Hong Kong

JUST'er Bar and Restaurant

Culinary

Ostvarite keš-bek od 10% kada potrošite HKD 100 ili više u JUST'er baru i restoranu.

JUST'er Bar & Restaurant nudi sasvim nov koncept, a izbor spoja raznih jela je zaista jedinstven na svijetu. Restoran se nalazi na adresi Tsim Sha Tsui's Hillwood Road. Restoran je uspješno uklopio orijentalne elemente u ponovo definisana tradicionalna zapadnjačka jela, pa je u ponudi istinski inovativan i primamljiv spoj međunarodnih ukusa, kao što su Mornarički haos, Vojska i vazduhoplovstvo, Ljuti kralj bikova protiv vojske kralja zmaja Istočnog mora, Čizburger na usijanom tanjiru itd.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Važi samo za kupovinu obavljenu u HKD. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.