Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Hong Kong

Regal Hongkong Hotel

Travel

Ostvarite keš-bek od 6% kada potrošite HKD 850 ili više na boravak u Regal Hongkong Hotelu.

Regal Hongkong Hotel nalazi se blizu Tajms Skvera i Sogoa u samom centru zaliva Kozvej, prometne trgovačke i šoping četvrti Hong Konga. Hotel nudi elegantan luksuz da bi u njemu uživali putnici iz cijelog svijeta koji ovdje borave službeno ili iz zadovoljstva, obasuti komforom i širokom ponudom restorana.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Ponuda važi samo u restoranima u Regal Hongkong Hotelu koji su obuhvaćeni ponudom, prilikom potrošenog pojedinačnog neto iznosa od HKD 850 ili više. Klijenti mogu da ostvare keš-bek od HKD 500 u promotivnom periodu i tokom boravka od 1. jula do 30. septembra 2022. godine. Važi samo za kupovinu obavljenu u HKD. Klijenti moraju da izvrše avansno plaćanje u cjelosti odgovarajućom Mastercard karticom. Plaćanja izvršena preko trećeg lica neće biti kvalifikovana za ovu ponudu. Ponuda se ne može kombinovati sa drugim promocijama, vaučerima, ponudama i karticama za popuste. Ponuda je ograničena na deset povraćaja novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. U slučaju spora, Regal Hongkong Hotel zadržava pravo da naplati kaznu i donese konačnu odluku. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.