Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Malezija

Dine at Grand Millennium Hotel Kuala Lumpur

Culinary

Potrošite MYR 1000 ili više u Mill Cafe, Lai Ching Yuen ili u Bistro 160 u Grand Millennium Hotelu u Kuala Lumpuru i dobićete keš-bek od MYR 100.

Grand Millennium Hotel Kuala Lumpur nudi gostima drugačije izbore u pogledu jela. Mill Cafe kuhinje služe kombinaciju malezijskih i međunarodnih specijaliteta. Poznat po autentičnoj kantonskoj kuhinji, restoran Lai Ching Yuen služi ukusna originalna jela kao što su pečena prasetina i bogati morski plodovi. Bistro 160 nudi brzu zakusku sa vrhunskom kafom, čajem i aperitivima.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom.

Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana. Važi samo za kupovinu obavljenu u MYR. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Posebne lokacije na kojima je ponuda dostupna: Mill Cafe, Lai Ching Yuen, Bistro 160.