Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Hong Kong

Watsons Hong Kong

Shopping

Potrošite HKD 1000 ili više u Watsonsu u Hongkongu i dobićete keš-bek od HKD 25.

Watsons je vodeća maloprodaja O+O za zdravlje i njegu u Aziji, sa preko 190 prodavnica u Hongkongu i Makau, od kojih 50 ima i sopstvenu apoteku. Watsons ima stručni tim koji daje personalizovane savjete i uputstva o zdravlju, ljepoti i ličnoj njezi, pored plasiranja svojih najbolje prodavanih proizvoda, čime doprinosi da klijenti IZGLEDAJU DOBRO, RADE DOBRO I OSJEĆAJU SE ODLIČNO svakoga dana.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice kvartalno tokom promotivnog perioda. Važi samo za kupovinu obavljenu u HKD. Keš-bek se može ostvariti za kupovinu od HKD 1000 ili više na pojedinačnom računu.. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.