Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Tajland

The Naka Island Resort & Spa, Phuket

Travel

Potrošite THB 10.000 ili više u hotelu Nakia Island Resort & Spa u Puketu i dobićete keš-bek od THB 1000.

Pobjegnite u skroviti raj našeg ekskluzivnog hotela na ostrvu. Luxury Collection Resort & Spa u Puketu nalazi se na skrovitom ostrvu Naka, nedaleko od obale Puketa na Tajlandu. Do našeg butik ljetovališta stiže se gliserom iz kojeg možete da posmatrate divnu prirodu gustih zasada kokosa, svijetle pješčane plaže i krečnjačke litice dok plovite kroz talase koji zapljuskuju ostrvo Naka.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Ponuda se ne može kombinovati sa drugim promocijama, vaučerima, ponudama i karticama za popuste. Važi samo za kupovinu obavljenu u THB. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Plaćanje za realizovani boravak mora se izvršiti do 30. septembra 2022. godine. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.