Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Australija

Virtual Room Sydney

Entertainment

Ostvarite keš-bek od 10% za svaku kupovinu u Virtual Roomu u Sidneju.

Povezivanje koncepta „sobe za bjekstvo” sa kompletnim 3D bioskopskim doživljajem radi pružanja jedinstvene, impresivne i uzbudljive avanture. Grupe se sastoje od 2, 3 ili 4 takmičara, gdje svaki od njih ima sopstvenu sobu – razgovaraćete jedni sa drugima, ići unaokolo, bacati predmete i sarađivati da biste riješili zagonetku i izazove.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom.

Važi samo za kupovinu obavljenu u AUD. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja onlajn. Ne važi za kupovinu u objektu. Pojedinačne kupovine podijeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.