Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Online Offers

CYC Tailor

Shopping

Ostvarite keš-bek od 10% za svaku kupovinu u CYC Tailoru.

Naša priča počela je 1935. godine, kada su šangajski krojač Čiang Jik Čing i njegova supruga Fu Ah Neok osnovali CYC. CYC je ubrzo stekao reputaciju kao pionir u kombinovanju zapadnjačke tehnologije (švajcarske kragne) sa istočnjačkim zanatskim umijećem (šangajsko šivenje), a rezultat su odjevni predmeti vrhunskog kvaliteta i kroja. Mi smo nagrađivani krojači posvećeni izuzetnom kvalitetu i posebnoj usluzi. Mi u CYC težimo da klijentima pružimo što autentičniju personalizovanu uslugu. Materijale nabavljamo u najboljim fabrikama tekstila na svetu, a naši radnici ispunjavaju najviše standarde zanatskog umijeća.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom.

Važi samo za kupovinu obavljenu u SGD. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja onlajn. Ne važi za kupovinu u objektu. Pojedinačne kupovine podijeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.