Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Francuska

Vedettes de Paris

Travel

Ostvarite keš-bek od 10% za kupovinu u Vedettes de Paris.

Ukrcajte se u brod u podnožju Ajfelove kule na rijeci Seni i uživajte u divnom pogledu na jedan od najčuvenijih spomenika i na mostove Pariza, i danju i noću. Želite još nešto? Zašto ne popijete piće, nešto prezalogajite ili dodate neku od naših opcija kako bi plovidba bila još ljepša?

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Keš-bek se može ostvariti u prodavnici u VEDETTES DE PARIS, Port de Suffren, 75007 Pariz, kao i onlajn na www.vedettesdeparis.fr, samo za kupovinu obavljenu u eurima, uključujući poreze i poslije svih popusta. Ponuda nije važeća prilikom drugih načina plaćanja, na primjer digitalni novčanici i agregatori plaćanja. Ponuda ne važi u Cafeu Vedettes i u restoranu Francette. Pojedinačne kupovine podijeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.