Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Španija

FRIDA

Culinary

Potrošite EUR 50 ili više u restoranu FRIDA i dobićete keš-bek od EUR 3

Restoran FRIDA, u sastavu grupacije Larrumba, nalazi se u jednom od najprivlačnijih djelova Čueke, najotvorenije i najraznolikije oblasti Madrida. Ovaj mali restoran sa mnogo šarma privlači posjetioce ne samo svojim svježim i dinamičnim jelovnikom sa međunarodnom kuhinjom već i veselim dekorom i atmosferom kojom odiše. Savršeno mjesto za okupljanje sa prijateljima ili uživanje u lijepoj večeri.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Važi samo za kupovinu obavljenu u eurima. Keš-bek će biti dobijen u okviru prodavnice. Ne važi za onlajn kupovinu. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda.

Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.