Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

UAE

GUESS

Shopping

Ostvarite keš-bek od 10%, maksimalno do AED 50, za svaku kupovinu u iznosu od AED 350 ili više u GUESS prodavnicama.

GUESS, osnovan 1981. godine, počeo je kao kompanija za džins, a zatim se uspješno razvio i postao globalni brend životnog stila. Guess Inc. dizajnira, prodaje na tržištu, distribuira i daje licencu za kolekciju životnog stila za savremenu odjeću, džins, tašne, satove, obuću i slične proizvode.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Keš-bek se može dobiti samo prilikom kupovine u prodavnicama GUESS UAE. Važi samo za kupovinu obavljenu u AED. Keš-bek se ne može dobiti za kupovinu GUESS gift karticom niti u koncesijama kompanije GUESS.

Maksimalni keš-bek koji se može ostvariti ograničen je na AED 50. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.