Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

UAE

Maje

Shopping

Ostvarite keš-bek od 10%, maksimalno do AED 140, za svaku kupovinu u iznosu od AED 1400 ili više u Majeu.

Maje je, pre svega, porodična priča Džudit Milgrom. Ovaj brend, osnovan u Parizu 1998. godine, nudi smio, moderan i urban stil. Ovaj brend je otvorio prvu prodavnicu na lijevoj obali Sene, u 6. arondismanu Pariza, a sada ima prodavnice u 40 zemalja. Vremenom je Maje uspješno razvio bogatu kolekciju, od konfekcije do modnih detalja.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Keš-bek se može dobiti samo prilikom kupovine u prodavnicama Maje UAE. Važi samo za kupovinu obavljenu u AED.

Keš-bek se ne može dobiti za kupovinu Maje gift karticom niti u koncesijama kompanije Maje. Maksimalni keš-bek koji se može ostvariti ograničen je na AED 140. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.