Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Online Offers

Gilt

Shopping

Potrošite USD 200 ili više u Giltu i dobićete keš-bek od EUR 15

Gilt vam pruža insajderski pristup na rasprodajama brendiranih stvari, kao i ekskluzivan doživljaj. To je onlajn stilska destinacija po povoljnim cijenama, gde oni koji vode računa o stilu mogu naći željenu modu, aksesoare, stvari za kuću i još mnogo toga. Svakoga dana se objavljuju nove rasprodaje i pokreću brendovi.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Važi za pojedinačnu kupovinu od $200 ili više na Gilt onlajn, uključujući poreze i poslije svakog popusta. Važi samo za onlajn kupovinu obavljenu u američkim dolarima u SAD. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po upisanoj kartici.

Ponuda je dostupna na Gilt onlajn u sljedećim valutama, u zavisnosti od države u koju se šalje porudžbina: Potrošite USD 200 ili više u Giltu i dobićete keš-bek od USD 15. Potrošite SAR 750 ili više u Giltu i dobićete keš-bek od SAR 60. Potrošite CNY 1500 ili više u Giltu i dobićete keš-bek od CNY 100. Potrošite AED 750 ili više u Giltu i dobićete od AED 60. Potrošite KRW 250.000 ili više u Giltu i dobićete keš-bek od KRW 20.000. Potrošite HKD 1500 ili više u Giltu i dobićete keš-bek od HKD 100. Pojedinačne kupovine podijeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.