Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Italija

Mandarin Oriental, Milan

Travel

Potrošite EUR 1200 ili više u hotelu Mandarin Oriental u Milanu i dobićete keš-bek od EUR 120.

Mandarin Oriental, kao spoj milanskog dizajna i bezvremenog orijentalnog luksuza, nalazi se u srcu Milana, središta italijanske mode. Hotel zauzima četiri elegantne zgrade iz 18. vijeka, nekoliko koraka od La Skale, i nudi savršenu kombinaciju udobnosti, elegancije i stila.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.

Važi za pojedinačnu kupovinu od EUR 1200 ili više, uključujući poreze i poslije svakog popusta u hotelu Mandarin Oriental, u Milanu. Keš-bek će biti ostvaren samo za kupovinu obavljenu u eurima, u prodavnicama u okviru hotela Mandarin Oriental, Via Andegari, 9, Milano, ili onlajn, na www.mandarinoriental.com/milan. Ponuda nije važeća prilikom drugih načina plaćanja, na primjer digitalni novčanici i agregatori plaćanja. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Ne uključuje kupovine obavljene gift karticom ili e-gift karticom. Ne važi za rezervacije trećih lica. Ponuda važi za cijenu sobe i uračunate troškove.