Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Online Offers

Bloomingdale's Online

Shopping

Potrošite $300 ili više na Bloomingdale's onlajn i dobićete keš-bek od $30

„Kao nijedna druga prodavnica na svijetu”, Bloomingdale's je jedina nacionalna, luksuzna robna kuća sa kompletnom linijom proizvoda u Americi. Sa dugotrajnim međunarodnim ugledom zbog kvaliteta, kreativnosti i jedinstvenosti, Bloomingdale's je na vrhu maloprodajne liste širom svijeta. Uživajte u ovoj fenomenalnoj ponudi kupujući na Bloomingdales.com, poslije čega će vam artikli biti dostavljeni na kućnu adresu!

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Važi za pojedinačnu kupovinu od $300 ili više na Bloomingdale's onlajn, uključujući poreze i poslije svakog popusta. Važi samo za onlajn kupovinu obavljenu u američkim dolarima. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po upisanoj kartici. Ponuda je dostupna i na Bloomingdale's onlajn u sljedećim valutama, u zavisnosti od države u koju se šalje porudžbina: Potrošite HKD 2500 ili više na Bloomingdale's onlajn i dobićete keš-bek od HKD 250.

Pojedinačne kupovine podeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.