Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Australija

Curry Vault Indian Restaurant & Bar

Culinary

Ostvarite keš-bek od 10% kada potrošite AUD 30 ili više u indijskom restoranu i baru Curry Vault.

Iskreno govoreći, šta bi moglo biti bolje od opuštanja uz tanjir pikantnog karija i flašu kvalitetnog vina? Ovde, u indijskom restoranu i baru Curry Vault, ništa ne može da nadmaši ovu ukusnu kombinaciju, pa je upravo zato i otvoren naš restoran i vinski bar u srcu Melburna. Nudimo širok izbor savremenih indijskih jela zajedno sa pažljivo sastavljenom vinskom kartom koja je potpuno u skladu sa našim jelovnikom. Bilo da ste samo svratili da degustirate vino ili želite potpun ugođaj, naš tim će se potruditi da vam priredi nezaboravno veče. Pronaći ćete nas u CBD, na Bank Placeu, nedaleko od ulice Collins. Jedva čekamo da dođete!

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom.

Važi samo za kupovinu obavljenu u AUD. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.