Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Novi Zeland

The Nelson Store

Shopping

Potrošite NZD 30 ili više u prodavnici Nelson i dobićete keš-bek od NZD 5.

Lokalni proizvodi, knjige, putna oprema i ostalo. Zahvaljujući divnim Nelson proizvodima, nikada nećete morati da brinete da li ćete naći savršen poklon kada negdje otputujete avionom. Najbolji pokloni na svijetu su oni koji se proizvode upravo ovdje. Knjige, grickalice, jastuci, putna oprema, loto i još mnogo toga – nabavite sve što vam je potrebno za putovanje, uz pravi savjet nekog iz našeg uslužnog tima. Naći ćete nas preko puta kafea Wayfarer, blizu prostora za sjedenje.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Ponuda važi u prodavnici Nelson na aerodromu Nelson. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Važi samo za kupovinu obavljenu u NZD. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.