Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Japan

Activity Japan

Entertainment

Ostvarite keš-bek od 5% za svaku kupovinu u Activity Japan.

Activity Japan pruža klijentima istinsko i jedinstveno kulturološko iskustvo, sportove na otvorenom i zanatske radionice širom Japana. Otkrijte „Japan” kroz naše izvanredne aktivnosti!

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Važi samo za kupovinu obavljenu u JPY. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja onlajn. Ne važi za kupovinu u objektu.

Pojedinačne kupovine podeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.