Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Online Offers

FORZIERI

Shopping

Potrošite EUR 300 ili više na sajtu Forzieri.com i dobićete keš-bek od EUR 30.

Forzieri je svetski poznat luksuzni onlajn butik italijanskih cipela za muškarce i žene, tašni, satova i naočara za sunce, a prisutan je u preko sto pedeset zemalja širom svijeta. Nudeći luksuzne nezaobilazne brendirane artikle i moderna remek-djela, Forzieri pruža jedinstveno prvoklasno iskustvo u kupovini i stvara vrhunski svijet stila, raskoši i uživanja koji privlači pripadnike džet-seta i sve koje prate modu širom sveta.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja onlajn. Ne važi za kupovinu u objektu. Ponuda nije važeća na Forzieri.com prilikom drugih načina plaćanja, kao što su digitalni novčanici, ili kada je koristi treće lice.

Važi za pojedinačnu kupovinu od EUR 300 ili više, uključujući poreze i poslije svakog popusta. Pojedinačne kupovine podijeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana. Uslovi ponude na Forzieri.com i valuta zavise od države isporuke: potrošite USD 300 ili više i dobićete keš-bek od USD 30; potrošite GBP 250 ili više i dobićete keš-bek od GBP 25; potrošite AUD 500 ili više i dobićete keš-bek od AUD 50; potrošite JPY 35000 ili više i dobićete keš-bek od JPY 3500; potrošite KRW 400000 ili više i dobićete keš-bek od KRW 40000; potrošite CNY 2500 ili više i dobićete keš-bek od CNY 250; potrošite CAD 500 ili više i dobićete keš-bek od CAD 50.