Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Španija

Boggi Milano

Shopping

Potrošite EUR 350 ili više u prodavnici Boggi Milano i dobićete keš-bek od EUR 70

Kolekcije kuće Boggi Milano od 1939. godine predstavljaju savršen spoj stila i visokokvalitetnih tkanina, pa ovaj brend može svojim kupcima da ponudi odličan odnos između kvaliteta i cijene. Svako ko uđe u prodavnicu Boggi Milano osjeća se kao deo posebnog svijeta, u kojem se stil spaja sa stručnošću i gdje kupci znaju da će dobiti sveobuhvatnu i personalizovanu uslugu.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Ponuda važi samo u objektu i prilikom plaćanja u eurima. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda.

Važi za pojedinačnu kupovinu u iznosu od EUR 350 ili više, uključujući poreze, u sljedećim prodavnicama Boggi u Španiji: CALLE DE SERRANO 8 (MADRID); PASEO DE GRACIA 103 (BARSELONA). Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.