Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Online Offers

SLOWEAR

Shopping

Potrošite EUR 300 ili više na slowear.com i dobićete keš-bek od EUR 50.

Slowear je italijanski multibrend maloprodajni koncept koji nudi najviše standarde tehničkih i zanatskih proizvoda na tržištu. Od 2003. godine Slowear je redefinisao koncepte stila i luksuza kada je riječ o muškoj i ženskoj odjeći nudeći kvalitetne, bezvremene i prefinjene kolekcije.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja onlajn. Ne važi za kupovinu u objektu. Ponuda nije važeća na Slowear.com prilikom drugih načina plaćanja, kao što su digitalni novčanici, ili kada je koristi treće lice. Ponuda je ograničena na jednu transakciju po kvalifikovanom korisniku kartice tokom promotivnog perioda.

Važi za pojedinačnu kupovinu od EUR 300 ili više, uključujući poreze i poslije svakog popusta. Pojedinačne kupovine podijeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana. Uslovi ponude na Slowear.com i valuta zavise od države isporuke: potrošite EUR 300 ili više i dobićete keš-bek od EUR 50; potrošite USD 300 ili više i dobićete keš-bek od USD 50; potrošite GBP 300 ili više i dobićete keš-bek od GBP 50; potrošite JPY 50 000 ili više i dobićete keš-bek od JPY 6000.