Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Makao

The Macau Roosevelt Hotel

Travel

Ostvarite keš-bek od 10% kada potrošite MOP 3000 ili više na hotelsku sobu, hranu i piće u hotelu Macau Roosevelt.

Inspirisan zauvijek posebnom i krajnje zavodljivom snagom starog Holivuda, Macau Roosevelt je glamurozan novi hotel na omiljenoj lokaciji u Aziji. Osim što se može pohvaliti otvorenim bazenom kojeg okružuju viseći vrtovi i udobne ležaljke, Macau Roosevelt Hotel ima sobe i apartmane sa ambijentom za udoban boravak. Istovremeno je i mjesto na kojem se gosti mogu opustiti i odmoriti poslije napornog dana i uživati u izuzetnoj kuhinji restorana Dragon i Luck i Joy u Makau.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Keš-bek je dostupan za korisnika kartice MTR koji odsjeda u hotelu i dobija se samo u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Maksimalni iznos koji se može potrošiti za sobu, hranu i piće je MOP 3000. Iznosi za hranu i piće moraju se uključiti u račun za sobu kako bi se mogao ostvariti keš-bek. Keš-bek se ostvaruje za iznos od MOP 1000 u okviru jednog glavnog računa. Važi samo za kupovinu obavljenu u MOP. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.