Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Južna Koreja

Angel-in-us

Culinary

Potrošite KRW 30.000 ili više u Angel-in-us i dobićete keš-bek od KRW 2000.

Angel-in-us Coffee je popularni lanac specijalizovan za espreso kafu, koji ima objekte u Kini, Koreji, Indoneziji, Kazahstanu i Vijetnamu. Oni nude ukusnu šolju savršene kafe napravljene od najkvalitetnijih zrna arabike koju pripremaju profesionalni baristi, kao i razne vrste napitaka i zakuske u veoma prijatnom ambijentu.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Ponuda važi samo za kupovinu obavljenu u KRW. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Ponuda važi u objektima Angel-in-us samo na aerodromu Incheon International: Terminal 1 nivo 3, blizu izlaza 6 i izlaza 49, Terminal 2 nivo 3, blizu izlaza 246 i Terminal 2 nivo 4, blizu izlaza 231. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.