Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

UAE

JOGA

Culinary

Ostvarite keš-bek od 15% za svaku kupovinu u Jogi.

Joga je restoran u kraju, koji je otvoren 2004. godine. Služimo hranljiva i obilna zdrava jela spravljena od svježih i kvalitetnih namirnica. Naše putovanje je počelo tako što nam je fokus bio da spremamo brižljivo odabrane svježe smutije i sokove za lokalne firme. Odlučili smo da koristimo svježe i prirodne sastojke koji će našim klijentima pomoći da osjete sitost i energiju uprkos dinamičnom svakodnevnom životu.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu. Keš-bek nagrade biće dodijeljene samo prilikom objedovanja u restoranima u UAE i uzimanja jela „za ponijeti”. Važi samo za kupovinu obavljenu u AED. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.