Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Čile

Emporio Vitacura

Shopping

Ostvarite keš-bek od 5% za svaku kupovinu u Emporio Vitacura

Emporio Vitacura je prijatna kafeterija u kojoj možete uživati na finoj i mirnoj terasi i doručkovati, ručati ili samo ugrabiti lijep trenutak uz dobru kafu. Služimo zdravu hranu i jela za svačiji ukus. Takođe imamo i prodavnicu sa raznim artiklima. Nalazimo se na odličnoj lokaciji sa obezbijeđenim parkingom za klijente. Prijatno mjesto sa dobrom muzikom i zdravom hranom.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Važi za 1 lokaciju koja je obuhvaćena ponudom, Calle Luis Pasteur 5267, Vitacura, Regija Metropolitana, Čile. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana. Važi samo za kupovinu obavljenu u CLP. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Ne važi za onlajn kupovinu.