Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Malezija

Lexis Port Dickson

Travel

Potrošite MYR 1000 ili više u letovalištu Lexis Port Dickson i dobićete keš-bek od MYR 50.

Smješteno na očaravajućem priobalnom potezu luke Dikson u Leksis Port Diksonu, ovo šarmantno ljetovalište inspirisano Balijem okruženo je prirodnim ljepotama, sa kolibom koja se uzdiže iznad vode i neboderima visoko iznad besprekorno čistog Malajskog moreuza. Sve 242 kolibe i sobe u neboderima uređene su za vrhunski doživljaj na odmoru, spajajući šarm, eleganciju i udobnost sa eklektičnim istočnjačkim dizajnom.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom.

Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana. Važi samo za kupovinu obavljenu u MYR. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Keš-bek će biti dobijen samo onlajn (https://www.lexispd.com/). Ne važi za kupovinu u objektu.