Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

UAE

Mandarin Oriental

Travel

Potrošite AED 4000 ili više u hotelu Mandarin Oriental u Dubaiju i dobićete keš-bek od AED 400

S pogledom na bistre vode Arapskog zaliva i na sjajni horizont Dubaija, Mandarin Oriental Jumeriah Dubai je divna destinacija sa neponovljivim plažama u okruženju. Zahvaljujući svom primamljivom enterijeru i nenadmašnim nivoom usluge, ovo ljetovalište donosi novi talas luksuza na obale Dubaija

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom koja je izdata van države u kojoj se obavlja transakcija.

Keš-bek se ne može dobiti za kupovinu gift karticama. U hotelu Mandarin Oriental Jumeirah Dubai važe dogovoreni uslovi i rokovi. Važi za kupovinu od AED 4000 ili više u hotelu Mandarin Oriental u Dubaiju i onlajn, i uključuje poreze i poslije svakog popusta. Važi u UAE, za kupovinu obavljenu u AED, u objektu ili onlajn. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po upisanoj kartici. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.