Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Singapur

LONG BEACH SEAFOOD Singapore

Culinary

Potrošite SGD 200 ili više u restoranu LONG BEACH SEAFOOD u Singapuru i dobićete keš-bek od SGD 10.

LONG BEACH SEAFOOD je originalni kreator singapurskog specijaliteta čuvenog u cijelom svijetu – kraba sa crnim biberom, iz 1982. godine. Samim tim, ovo jelo se smatra jednim od najboljih nacionalnih specijaliteta u Singapuru. U dobrim starim vremenima je bilo uobičajeno da redovni posjetioci restorana LONG BEACH SEAFOOD dovikuju svoje porudžbine kuvaru koji je zatim spravljao omiljena porodična jela.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom.

Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana. Važi samo za kupovinu obavljenu u SGD. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Keš-bek će biti dobijen samo za plaćanja obavljena u objektu. Posebne lokacije na kojima je ponuda dostupna: Dempsey, Robertson Quay, IMM i UDMC.