Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Online Offers

Fanatics

Shopping

Potrošite EUR 125 ili više na fanatics-intl.com i dobićete keš-bek od EUR 15

Fanatics je najveća svjetska kolekcija zvanično odobrene navijačke opreme za sve lige, timove i sportiste koje volite. Blagovremeno obezbjeđujemo bezvremenu robu onlajn, na stadionu i u hodu.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Važi za pojedinačnu kupovinu od 125 EUR ili više na www.fanatics.com, fanatics-intl.com ili fansedge.com, uključujući poreze i poslije svakog popusta. Važi za onlajn kupovinu. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po upisanoj kartici. Ponude su dostupne i onlajn u sljedećim valutama, u zavisnosti od države u koju se šalje porudžbina: Potrošite USD 125 i dobićete keš-bek od USD 15, potrošite EUR 125 i dobićete keš-bek od EUR 15.

Pojedinačne kupovine podijeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit, osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.