Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Online Offers

Groupon Australia

Shopping

Ostvarite keš-bek od 3% za svaku kupovinu u Groupon Australia.

Groupon je mjesto za vašu kupovinu gde ćete otkriti i uštedjeti na kvalitetnim stvarima koje treba vidjeti, uraditi, probati i kupiti svakoga dana. Budite jedan od 50 miliona klijenata koji koriste Groupon da bi na najbolji način iskoristili ponudu svojih gradova. Uštedite i do 70% na najbolje restorane, spa centre, razonodu, hotele, omiljene proizvode i još mnogo toga – i svakodnevno provjeravajte novitete.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom.

Važi samo za kupovinu obavljenu u AUD. Keš-bek se ostvaruje samo prilikom onlajn kupovine na sajtu Groupon Australia (https://www.groupon.com.au/). Ponuda nije važeća prilikom drugih načina plaćanja, na primjer digitalni novčanici i agregatori plaćanja. Pojedinačne kupovine podijeljene na višestruke pošiljke i naplate ne mogu da dobiju navedeni kredit osim ako neka od tih pošiljki ne ispunjava minimalni potrošeni iznos. Ako kupite neki artikal tokom perioda važenja ponude, ali taj artikal bude poslat i naplaćen nakon perioda važenja ponude, moguće je da nećete dobiti navedeni kredit. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.