Ponuda počinje

01-Jul-2022

Ponuda ističe

30-Sep-2022

Singapur

M Social Hotel Singapore

Travel

Potrošite SGD 500 ili više u M Social Hotel Singapore i dobićete keš-bek od SGD 25.

M Social Singapore je hotel dizajniran da ostvari životni stil kao spoj prijateljstva, zajedništva i novih iskustava. Hotel, koji je uredio čuveni dizajner Filip Stark, kombinuje mentalni sklop milenijalaca sa umjetnošću, dizajnom i tehnologijom u osnovi. Odaberite sobe inspirisane kapelama i uređene kao potkrovlja i objedujte u restoranu Beast & Butterflies, gdje se susreću uticaji Azije i Zapada.

Kako iskoristiti ovu ponudu?

Ova ponuda je automatski dostupna za Vašu prijavljenu karticu.

Iskoristite ovu ponudu odmah

Uslovi korišćenja

Kvalifikacione transakcije su ograničene na one koje obrađuje Mastercard i mogu se obaviti samo sa važećom Mastercard karticom.

Ponuda se ne može kombinovati sa drugim promocijama, vaučerima, ponudama i karticama za popuste. Ponuda važi samo za direktne rezervacije izvršene na https://www.millenniumhotels.com/en/singapore/m-social-singapore/. Rezervacije izvršene preko trećeg lica onlajn i u putnim agencijama neće biti kvalifikovane za ovu ponudu. Važi samo za kupovinu obavljenu u SGD. Ponuda je ograničena na jedan povraćaj novca po korisniku kartice tokom promotivnog perioda. Plaćanje za realizovani boravak mora se izvršiti do 30. septembra 2022. godine. Ako Mastercard ne dobije informacije koje identifikuju vašu transakciju kao onu na koju se odnosi ponuda, nećete dobiti pripadajuću nagradu. Pripadajuća nagrada može biti otkazana ukoliko kvalifikaciona kupovina bude vraćena/otkazana.